Londontur- ny påmeldingsfrist og spesifisering av pris!

Vi har allerede fått en del påmeldte, men vil gjerne ha med flere! Derfor setter vi ny påmeldingsfrist til søndag 25.oktober.

Londonturen koster 7000 kr, 5500kr hvis du velger å sove på dobbeltrom med noen. Er du personlig medlem i Norsk Bibliotekforening, blir turen sponset med 500kr.

Noen har lurt på hva prisen dekker. I utgangspunktet dekker den kun hotell og fly. Transport og måltider dekkes av den enkelte. Aktiviteter som koster penger og som ikke dekkes av NBF, er frivillig å bli med på.

​​NBF Agder inviterer alle som vil på studietur til London i mars. Vi skal besøke spennende bibliotek og museer, det blir arrangert en tur til Harry Potter filmstudio, og vi går på en teaterforestilling som har 60-års jubileum i år, Agatha Christies The Mousetrap.

britain-2938_1920

Tilbud om tur forutsetter at mange nok melder seg på. For å få turen til oppgitt pris, må vi sette påmeldingsfristen til søndag 25.oktober.

Vi håper på massiv deltagelse og gleder oss til tur.

Bindende påmelding til mafl@birkenes.kommune.no  med info med navn, om du er medlem i NBF og om du ønsker enkelt- eller dobbeltrom.

Det vil bli et depositum pr deltaker på 1500kr når vi i NBF bestiller turen. Info om innbetaling vil bli sendt ut til de som melder seg på.

Foreløpig program for turen (med forbehold om endringer).

Søndag 13. mars.

06.25 Avreise fra Kjevik. Ankomst Heathrow 10.45

11.00 Avreise til Hertfordshire, evt med buss hvis mange nok vil være med

12.30 Lunsj i Hertfordshire

13.00 Besøk på Warner Bros. studios Leavesden for å se Harry Potters verden eller egentid i London​​

​19.00 Felles middag

Mandag 14. mars:

10.00 Besøk med omvisning på Canada Water Library. Bygget som en omvendt diamant, dette  bibliotekbygget er spesielt både utenfra og inni.

​​12.00 Lunsj

14.00 Besøk med omvisning på Idea store White Chappel. En Idea Store kombinerer bibliotektjenester med et variert utvalg kurs og andre tjenester for publikum

​​16.00 Egentid

​​19.00 Felles middag